'Arıcılık' Kategorisi Kuralları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cem

Administratör
Yönetici
Kullanıcı
Memleket
Adana
Yaşadığı Ülke
Türkiye
'Arıcılık' kategorimizde;
  1. Yalnızca arıcılık üzerine konular açılmalıdır.
  2. Büyükbaş, küçükbaş veya diğer hayvancılık konuları için ilgili kategoriler kullanılmalıdır.
  3. Kullanıcılar arıcılık ile ilgili tecrübelerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaşabilir.
  4. Bilgi kirliliğini önlemek için, bilimsel verilere dayalı veya kanıtlanmış bilgiler paylaşılması önerilir.
  5. Kullanıcılar yetiştirdikleri arıların ırklarını, özelliklerini, arılar için önerilen yem türleri, yem katkıları, organik beslenme ve özel diyetler ve en uygun yetiştirme koşullarını paylaşabilir.
  6. Yanlış sınıflandırmalar ve hatalı bilgilerden kaçınılmalıdır.
  7. Ancak bilimsel veriye dayanmayan veya hayvan sağlığını riske atabilecek besleme önerileri paylaşılmamalıdır.
  8. Hastalık belirtileri, tedavi yöntemleri ve aşı programları hakkında konular açılabilir.
  9. Ancak "şu yöntemi denedim, kesin işe yarar" gibi kanıtsız veya bilimsel dayanağı olmayan tedavi önerileri paylaşılmamalıdır.
  10. Ciddi sağlık sorunlarında veteriner hekimlere danışılması gerektiği belirtilmelidir.
  11. Kullanıcılar, arı yetiştirilme ortamı, barınma sistemleri, hijyen kuralları ve bakım rutinleri üzerine bilgi paylaşabilir.
  12. Arı ve ekipmanları alım/satım ilanları bu kategoride değil, "Alım/Satım" kategorisinde açılmalıdır.
  13. Yanlış veya eksik bilgi içeren, yanıltıcı paylaşımlar içeren veya gereksiz tekrar içeren konular forum yönetimi tarafından kaldırılır veya düzenlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt