'Tarlacılık Ürünleri' Kategorisi Kuralları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cem

Administratör
Yönetici
Kullanıcı
Memleket
Adana
Yaşadığı Ülke
Türkiye
'Tarlacılık Ürünleri' kategorimizde 'Bahçecilik Ürünleri' kuralları geçerlidir. Kurallardan tekrar bahsedecek olursak;
  1. Bu kategoride sadece tarımsal ürünler ve bunlarla ilgili alt konular (yetiştirme, bakım, hastalıklar, hasat, fiyat analizi vb.) hakkında konular açılabilir.
  2. Elma, Armut, Buğday, Mısır vb. gibi belirli ürünlerle ilgili konular mutlaka ilgili alt kategoriye açılmalıdır.
  3. Alım/satım ilanları veya destekleme gibi konular buraya açılmamalıdır.
  4. Kullanıcılar yetiştirdikleri ürünler hakkında deneyimlerini paylaşabilir, farklı üretim teknikleri üzerine tartışabilir.
  5. Bilgi kirliliğini önlemek için, tecrübeye dayalı veya kaynaklı bilgiler paylaşılmalıdır.
  6. Yanıltıcı bilgiler veya doğruluğu kanıtlanmamış çözüm yöntemleri önerilmemelidir.
  7. Farklı üretim teknikleri, ürün kalitesi veya bölgesel üretim farkları hakkında yapılan tartışmalar saygı çerçevesinde kalmalıdır.
  8. Kişisel saldırılar, alaycı yorumlar veya başkalarının yetiştirme yöntemlerini küçümseyen ifadeler yasaktır.
  9. Ürün satışı yapmak isteyenler veya alıcı arayanlar "Alım/Satım" kategorisini kullanmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt