'Tarlacılık Ürünleri' kategorimizde 'Bahçecilik Ürünleri' kuralları geçerlidir. Kurallardan tekrar bahsedecek olursak;
- Bu kategoride sadece tarımsal ürünler ve bunlarla ilgili alt konular (yetiştirme, bakım, hastalıklar, hasat, fiyat analizi vb.) hakkında konular açılabilir.
- Elma, Armut, Buğday, Mısır vb. gibi belirli ürünlerle ilgili konular mutlaka ilgili alt kategoriye açılmalıdır.
- Alım/satım ilanları veya destekleme gibi konular buraya açılmamalıdır.
- Kullanıcılar yetiştirdikleri ürünler hakkında deneyimlerini paylaşabilir, farklı üretim teknikleri üzerine tartışabilir.
- Bilgi kirliliğini önlemek için, tecrübeye dayalı veya kaynaklı bilgiler paylaşılmalıdır.
- Yanıltıcı bilgiler veya doğruluğu kanıtlanmamış çözüm yöntemleri önerilmemelidir.
- Farklı üretim teknikleri, ürün kalitesi veya bölgesel üretim farkları hakkında yapılan tartışmalar saygı çerçevesinde kalmalıdır.
- Kişisel saldırılar, alaycı yorumlar veya başkalarının yetiştirme yöntemlerini küçümseyen ifadeler yasaktır.
- Ürün satışı yapmak isteyenler veya alıcı arayanlar "Alım/Satım" kategorisini kullanmalıdır.